TAPAS kaart

ONBEPERKT TAPAS ETEN

bij Cineac Lisse!

Van dinsdag t/m zondag kunt u vanaf 17.00 uur onbeperkt tapas eten voor 37,50 per persoon! (Kinderen t/m 12 jaar 17,50). 

Onze chefs hebben een bijzonder tapasmenu samengesteld met 33 verschillende en heerlijke gerechten, zowel vis-, vlees als vega gerechten.

De tapas zijn niet de standaard Spaanse tapas, maar prachtige, creatieve, heerlijke kleine gerechtjes.

Per ronde bestelt u 1 gerecht, zodat u optimaal kunt genieten.

Reserveer via 0252 – 83 03 93

Bekijk de menukaart hiernaast.

TAPAS voor thuis

TAPAS VOOR THUIS
bij Cineac Lisse!
Op dinsdag t/m zondag kunt u tussen 17.00 en 18.00 uur onze “Tapasplaat op Maat” afhalen voor slechts 20,00 per persoon!

Stel uw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu (inclusief friet en brood)

Bestel telefonisch 0252 – 83 03 93 van dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.

Bekijk het keuzemenu hieronder.

TAPAS AFHAAL

Vis

  1. Zalmtartaartje met ei, limoenmayonaise en toast
  2. Rivierkreeft Cocktail met salade en cocktailsaus
  3. Gegrilde tonijn met salade, sesam, haricots verts, gefrituurde ui en sojadressing
  4. Gebakken Zalm met tagliatelle met citroen-basilicumsaus en cherrytomaten
  5. Gebakken zeebaars met groene asperges, gepocheerd ei en dragonmayonaise
  6. Calamaris Gefrituurde inktvisringen met aioli

Vlees

  1. Carpacciobonbon gevuld met salade, pijnboompitten, Grana Padano en pesto
  2. Vitello Tonato gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes en sla
  3. Geitenspek uit de oven met druiven, walnoten en portstroop
  4. Varkenshaassaté met pindasaus, aardappelsalade, pindasaus en gefrituurde uitjes
  5. Pulled chicken In een taco met salade, coleslaw, en barbecuesaus
  6. Ham en Meloen Cantaloupe met serranoham en portstroop
  7. Biefstuksalade met taugé, bosui, cashewnoten en teriyaki saus
  8. Hamburger met sla, augurk, barbecuesaus, cheddar en zoete aardappelchips

Vegetarisch

  1. Loempia op een bedje van sla met pittige mango dip
  2. Pokebowl met komkommer, avocado, mango, radijs, edamame, noricrackers en sojasaus
  3. Bladerdeegtaartje gevuld met courgette, dadel en brie
  4. Floralis Salade met geitenkaas, frambozen, mango, balsamico-dressing, komkommer en pecannoten
  5. Oesterzwam bitterballen met sla, walnoten en truffelmayonaise
  6. Salade Caprese met buffelmozzarellla, tomaat, basilicum en balsamico

Zoete extra’s

BROWNIE                                                                  4,75