TAPASkaart

ONBEPERKT TAPAS ETEN

bij Cineac Lisse!

Van dinsdag t/m zondag kunt u vanaf 17.00 uur onbeperkt tapas eten voor maar 28,50 per persoon!

Onze chefs hebben een bijzonder tapasmenu samengesteld met 30 verschillende en heerlijke gerechten, zowel vis-, vlees als vega gerechten.

De tapas zijn gestoeld op de Franse keuken. Per ronde bestelt u 1 gerecht, zodat u optimaal kunt genieten.

Reserveer via 0252 – 83 03 93

Bekijk de menukaart hiernaast.

 

 

 

 

 

TAPASvoor thuis

TAPAS VOOR THUIS

bij Cineac Lisse!

Op dinsdag t/m zondag kunt u tussen 17.00 en 18.00 uur onze “Tapasplaat op Maat” afhalen voor slechts 17,50 per persoon!  Stel uw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu. Bestel telefonisch 0252 – 83 03 93 van dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.

 

Bekijk het keuzemenu hieronder.

 

TAPAS AFHAAL

 

Vis

  1. Zalmtartaartje met ei, limoenmayonaise en toast
  2. Rivierkreeft Cocktail met salade en cocktailsaus
  3. Gegrilde tonijn met salade, sesam, haricots vert, gefrituurde ui en sojadressing
  4. Pokebowl sushirijst, wakame, zalm, mango, avocado, sojasaus en zwarte sesam
  5. Kabeljauw met tagliatelle cherrytomaten en limoen-roomsaus
  6. Calamaris Gefrituurde inktvisringen met aioli

 

Vlees

  1. Carpacciobonbon gevuld met salade, pijnboompitten, Grana Padano en pesto
  2. Ham en meloen Serranoham, meloen en portstroop
  3. Lamskotelet met Marokkaanse couscous salade
  4. Varkenshaassaté met pindasaus, aardappelsalade, pindasaus en gefrituurde uitjes
  5. Pulled chicken In een taco met salade, coleslaw, en barbecuesaus
  6. Vitello tonato Gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes en salade
  7. Biefstuksalade met taugé, bosui, cashewnoten en teriyaki saus
  8. Hamburger met sla, augurk, barbecuesaus, cheddar en zoete aardappelchips

 

Vegetarisch

  1. Bruchetta salsa van tomaat, knoflook, olijven, olijfolie en basilicum
  2. Loempia met pittige mangodip
  3. Bladerdeegtaartje gevuld met dadel, brie en courgette
  4. Floralis Salade met geitenkaas, framboos, pecannoten, avocado en balsamico dressing
  5. geitenkaaskroketjes met druiven, walnoten en mosterdmayonaise
  6. Wrap met guacamole, pulled koningszwam, gegrilde paprika en salade

 

Zoete extra’s

BROWNIES                                                     3,75

CHEESECAKE                                                3,75