TAPAS kaart

ONBEPERKT TAPAS ETEN

bij Cineac Lisse!

Van dinsdag t/m zondag kunt u vanaf 17.00 uur onbeperkt tapas eten voor maar 29,75 per persoon!

Onze chefs hebben een bijzonder tapasmenu samengesteld met 33 verschillende en heerlijke gerechten, zowel vis-, vlees als vega gerechten.

De tapas zijn niet de standaard Spaanse tapas, maar prachtige, creatieve, heerlijke kleine gerechtjes.

Per ronde bestelt u 1 gerecht, zodat u optimaal kunt genieten.

Reserveer via 0252 – 83 03 93

Bekijk de menukaart hiernaast.

TAPAS voor thuis

TAPAS VOOR THUIS
bij Cineac Lisse!
Op dinsdag t/m zondag kunt u tussen 17.00 en 18.00 uur onze “Tapasplaat op Maat” afhalen voor slechts 18,75 per persoon!

Stel uw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu.

Bestel telefonisch 0252 – 83 03 93 van dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.

Bekijk het keuzemenu hieronder.

TAPAS AFHAAL

Vis

  1. Zalmtartaartje met ei, limoenmayonaise en toast
  2. Rivierkreeft Cocktail met salade en cocktailsaus
  3. Gegrilde tonijn met salade, sesam, haricots vert, gefrituurde ui en sojadressing
  4. Pokebowl sushirijst, wakame, zalm, edamame, wortel, sojasaus en zwarte sesam
  5. Mosselen met kruidenboter en oude kaas
  6. Calamaris Gefrituurde inktvisringen met aioli

Vlees

  1. Carpacciobonbon gevuld met salade, pijnboompitten, Grana Padano en pesto
  2. Wildsaucijs met pompoenmuffin en cranberrysaus
  3. Texels Lam dronken gestoofd in Skuumkoppe met aardappelpuree
  4. Varkenshaassaté met pindasaus, aardappelsalade, pindasaus en gefrituurde uitjes
  5. Pulled chicken In een taco met salade, coleslaw, en barbecuesaus
  6. Gerookte ribeye Dun gesneden met zwarte olijven tapenade en truffelmayonaise
  7. Biefstuksalade met taugé, bosui, cashewnoten en teriyaki saus
  8. Hamburger met sla, augurk, barbecuesaus, cheddar en zoete aardappelchips

Vegetarisch

  1. Pompoencurry met rode linzen, kerrie, gember, kokosmelk en pijnboompitten
  2. Gevulde champignon met pesto, walnoten, kaas en truffelolie
  3. Bladerdeegtaartje gevuld met dadel, brie en courgette
  4. Floralis Salade met blauwe kaas, bietjes, appel, pecannoten en portstroop
  5. geitenkaaskroketjes met druiven, walnoten en mosterdmayonaise
  6. Wrap met guacamole, pulled koningszwam, gegrilde paprika en salade

Zoete extra’s

MONCHOUTAART                                                     3,75

APFELSTRUDEL                                                       3,75